Ber arbeidsgivere slutte med trakassering

Publisert: 23.04.10

– innholdet kan være utdatert

Svenska Elektrikerförbundet (SEF) er i konflikt på energiavtalen. Nå har forbundet fått meldinger om at medlemmer ansatt i Fortum og Eon-Es har blitt mobbet av arbeidsgiverne.

Ansatte i de to selskapene har blitt truet med ikke å få lønn, truet med oppsigelser og satt til å utføre arbeid som er satt i blokade.

Stopp øyeblikkelig med alle former for trakassering. Den typen aktiviteter viser nivået som arbeidsgivere i enkelte bedrifter befinner seg i sine relasjoner til sine ansatte. Det er ikke noe lønnsomt å ha et dårlig forhold til egne ansatte når konflikten er over. Sørg heller for å få i s tand en ny tariffavtale, sier SEFs forhandlingsleder Ronny Wenngren.

SEF har varslet utvidelser av den pågående konflikten på energiavtalen.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.