Arendalsuka 2017

- innholdet kan være utdatert

14. – 19. august arrangeres Arendalsuka. Du kan se et av våre arrangementer på nett.

Arendalsuka er en arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk.

EL og IT Forbundet deltar med egen stand, i tillegg til en debatt om velferd og olje (se nedenfor). LO er tungt tilstede under Arendalsuka. I år, som i fjor, holder LO og forbundene sine arrangementer i Bankgården, et stort lokale med en lun bakgård i Strandgaten 1, bak kultur- og rådhuset.

Møte og livesending på nett: Innleie og kompetanse – Hvilken vei tar elektrobransjen?Norge skal elektrifiseres og digitaliseres. Det gir både arbeid og kompetanseutfordringer for el-installasjonsbransjen. Har vi nok elektrikere? Hvordan sikre rettferdig konkurranse mellom bedriftene? Hva skjer med det trygge og lærende arbeidslivet vi har?

Panelsamtale med Ove Guttormsen, Administrerende direktør i NELFO og Jan Olav Andersen, leder av EL og IT Forbundet.

Tid og sted:

Tid:Torsdag 17. august kl 14.30-15.30

Sted: MS Sjøkurs (også kjent som NRKs sommerbåt), Langbrygga i Arendal

Se opptaker her.

Debattmøte: Velferd og arbeidsplasser- et spørsmål om olje eller prioriteringer?Tid og sted: Torsdag 17. august 12 – 14, Bankgården

Samfunnsøkonomisk analyse har laget en rapport som vurderer virkningene av en styrt, gradvis avvikling av norsk petroleumsproduksjon. Med bakgrunn i denne rapporten vil vi diskutere, om det vil hjelpe klima, om vi har råd og om hvordan vi skal erstatte arbeidsplassene som går tapt.

Program:Det serveres lunsj. Møte er gratis og åpent for alle.

Foto: Arendalsuka