Arbeidstids-ordninger i 2011

Publisert: 07.02.12

– innholdet kan være utdatert

LOs godkjente ordninger fra EL & IT Forbundet i 2011 besto av 10 varianter av ulike innarbeidingsordninger. Det var flest godkjenninger av 14-21-rotasjon (45 stk.), deretter følger 15-20-rotasjon (27 stk., også kalt ”den tidligere Aibel-ordningen”), 12-16-rotasjon (26 stk. med 33,6 t/uke og 1 t. betalt spisepause) og 4-3-rotasjon (10 stk., uten søndagsarbeid), offshorerotasjon (9 stk. med 33,6 t/uke og 1 t. betalt spisepause) og 10-11-rotasjon (8 stk. uten søndagsarbeid).

Det er videre godkjent 8 søknader om 12-9-rotasjon med helgefri, dvs. med hjemreise tur/retur i mellomhelgen i arbeidsperioden.

De fleste av forbundets LO-godkjenninger gjelder for arbeid ved Melkøya, Eydehavn, Ølen, Mongstad, Stord, Aukra, Kollsnes og Kårstø. Av andre godkjenninger nevnes arbeid ved Rosenberg verft, Ågotnes, Egersund og Hanøytangen.

Les hele infoen om saken her.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.