Arbeidstids-ordninger i 2011

Publisert: 07.02.12

– innholdet kan være utdatert

LOs godkjente ordninger fra EL & IT Forbundet i 2011 besto av 10 varianter av ulike innarbeidingsordninger. Det var flest godkjenninger av 14-21-rotasjon (45 stk.), deretter følger 15-20-rotasjon (27 stk., også kalt ”den tidligere Aibel-ordningen”), 12-16-rotasjon (26 stk. med 33,6 t/uke og 1 t. betalt spisepause) og 4-3-rotasjon (10 stk., uten søndagsarbeid), offshorerotasjon (9 stk. med 33,6 t/uke og 1 t. betalt spisepause) og 10-11-rotasjon (8 stk. uten søndagsarbeid).

Det er videre godkjent 8 søknader om 12-9-rotasjon med helgefri, dvs. med hjemreise tur/retur i mellomhelgen i arbeidsperioden.

De fleste av forbundets LO-godkjenninger gjelder for arbeid ved Melkøya, Eydehavn, Ølen, Mongstad, Stord, Aukra, Kollsnes og Kårstø. Av andre godkjenninger nevnes arbeid ved Rosenberg verft, Ågotnes, Egersund og Hanøytangen.

Les hele infoen om saken her.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.