AOF-kurs:Arbeidsmiljø og pedagogikk

Publisert: 26.10.10

– innholdet kan være utdatert

Arbeidsmiljøskolen

På dette kurset lærer du om dagens utfordringer og hvordan tilrettelegge for et bedre arbeidsmiljø. Arbeidsmiljøskolen består av to trinn og går over seks uker.

Målgruppe for arbeidsmiljøskolen er hovedverneombud, verneombud, tillitsvalgt og andre som jobber med HMS og som har gjennomført ” Grunnkurs i arbeidsmiljø”. På kursene får du prøve deg på problemløsning etter en teoretisk modell. Av kursets innhold kan nevnes:

  • kommunikasjon og samarbeid
  • Jus
  • AML – historikk
  • Verne og miljøarbeid med bl.a. ledelse, organisering og tilrettelegging av arbeidet
  • Internkontroll, motivasjon, revisjon og risiko

Kursene går på Sørmarka kurs- og konferansesenter 23. januar – 4. februar, 27. mars – 8. april og 20. november – 2. desember. Søknadsfristene er henholdsvis 11. november 2010, 15. januar 2011 og 9. september 2011.

Kurs i pedagogikk

AOF avholder et kurs i pedagogikk som går over tre separate uker. Første uka er fra 7. – 11. februar, andre uka fra 7. – 11. mars og siste uka fra 21. – 25. mars. Dette er et kurs for alle som har ansvar for gjennomføring av kurs lokalt eller sentralt i egen organisasjon. Kurset holdes på Sørmarka kurs- og konferansesenter. Kurset setter lys på kursvirksomheten vår og våre roller som veiledere.

Det skal arbeides med følgende spørsmål:

  • praksisteori og identitet
  • gruppedynamikk
  • prosess

Søknadsfristen for dette kurset er 1. november 2010.

Påmelding og spørsmål om alle disse kursene kan rettes til AOFs kurskontor, kurskontoret@aof.no, eller ved å gå inn på hjemmesidene til AOF, http://www.aof.no/.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.