Ansvarlig kommuneoppgjør

Publisert: 30.04.15

– innholdet kan være utdatert

– Siden andelen kvinnelige arbeidstakere er på over 75 prosent i kommunesektoren, er dette et skritt i riktig retning med tanke på likelønnsutviklingen i Norge, mener Mette Nord, leder av forhandlingssammenslutningen LO Kommune.

Partene er enige om behovet for en god og felles offentlig tjenestepensjon og det skal iverksettes et partssammensatt arbeid for å avklare pensjonsspørsmål i KS-området. 

– LO Kommune har tatt ansvar i en tid hvor de økonomiske utsiktene for landet er usikre. Vi har lagt et solid grunnlag som vi skal bygge videre på i hovedoppgjøret 2016, sier forhandlingsleder i LO Kommune, Mette Nord.

Les mer på hjemmesiden til Fagforbundet.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.