Annan til Zerokonferansen

Publisert: 16.08.12

– innholdet kan være utdatert

– Store flyktningstrømmer, matmangel, sosial uro og politisk ustabilitet er konsekvensene av klimaendringene, sier Annan. Han vil også redegjøre for hvilke handlinger som må til for å begrense skadene av klimaendringene. 

På årets konferanse vil du også få muligheten til å høre statsminister Jens Stoltenberg, miljøvernminister Bård Vegar Solhjell, den amerikanske polfareren Will Steger, energiekspert Tomas Kåberger og den amerikanske miljølobbyisten David Blood.

På dag to har vi rundt 70 innledere fra inn- og utland innen temaene fornybar energi, kutt av CO i bygg og transport, klimakommunikasjon, grønn investering, industri og internasjonale utfordringer. 

Det er et begrenset antall plasser på konferansen. For mer informasjon og påmelding se www.zerokonferansen.no

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.