Anbefalt forslag i Geomatikk og Fubi

Publisert: 27.04.16

– innholdet kan være utdatert

I Fubi kan EL og IT Forbundets medlemmer se fram til et generelt tillegg på 9 000 kroner, samt at det er avtalt en prosess når det gjelder lønnssystemet.

Situasjonen for våre andre Spekter-avtaler

– Det er foreløpig ingen løsning i Statnett, men der forhandles det fortsatt. I Hålogaland Kraft, Broadnet og Relacom er det helt stopp og partene har bedt om bistand. Dato for bistandsforhandlinger vil bli avklart de nærmeste dagene, sier forbundssekretær Reidunn Wahl. Alle forhandlingene i overenskomstområde 9 skal være ferdig innen tirsdag 3. mai kl. 15:00.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.