Intervju med tillitsvalgt – Sabah

11.11.19
(Endret: 17.01.22)

– innholdet kan være utdatert

Sabah Qayyum er divisjonstillitsvalgt i Technology og IT i Telenor Norge. I tillegg er hun vara-konserntillitsvalgt og kasserer i klubb bedrift.

Hva er det beste med å være tillitsvalgt?

– Innsikt i det som skjer på min arbeidsplass, informasjon og kunnskap man tilegner underveis. Mulighet til å påvirke min og mine kollegers arbeidshverdag. Bli kjent med ulike personer i organisasjonen og jobbe og samarbeide med dem.

Hva er den største utfordringen for ditt arbeid som tillitsvalgt?

– Iblant er man veldig alene i prosesser som foregår i bedriften, man kan møte mye motgang. Opplevelsen av at ting ikke alltid er rettferdig, og ikke alltid man får hundre prosent gjennomslag.

Hvorfor bør man være med i en fagforening?

– Felleskapet, sammen er vi sterke. Skal vi ha påvirkningskraft, er vi nødt til å stå sammen.

2019 er de tillitsvalgtes år

Uttalelse om tillitsvalgtåret vedtatt av landsmøte 2019

Norge har ett av verdens beste arbeidsliv. Det har ikke kommet av seg selv, men blant annet som følge av høy organisasjonsgrad og gode vilkår for tillitsvalgtsarbeid ute på arbeidsplassene. For at Norge fortsatt skal ha et godt arbeidsliv for alle, er våre tillitsvalgte og deres vilkår en helt avgjørende forutsetning.

Dyktige tillitsvalgte og verneombud er vår største medlemsfordel og drivkraft for vekst og styrke.

2019 er tillitsvalgtsåret. Vi ønsker å oppnå tre ting med det;

  1. De tillitsvalgtes vilkår for å utføre vervet styrkes
  2. De skal få anerkjennelse for jobben som gjøres
  3. Betydningen av funksjonen skal synliggjøres.

Les hele uttalelsen.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.