Intervju med tillitsvalgt – Anders

11.11.19
(Endret: 17.01.22)

– innholdet kan være utdatert

Anders Berg er telekommunikasjonsmontør hos Eltel Networks AS. Han er klubbleder i Eltel Montørklubb Trondheim, styremedlem i Elektroarbeidernes fagforening Trøndelag og EL og IT Distrikt Trøndelag.

Hva er det beste med å være tillitsvalgt?

– Å ha muligheten til å påvirke arbeidsplassen, og være en del av en organisasjon som jobber for et seriøst, demokratisk og rettferdig arbeidsliv.

Hva er den største utfordringen for ditt arbeid som tillitsvalgt?

– Den største utfordringen er å få arbeidsgiveren til og forstå viktigheten av jobben til tillitsvalgte og at lover og avtaler blir fulgt.

Hvorfor bør man være med i en fagforening?

– Det å være med i en fagforening er det viktigste man kan gjøre for å styrke makten, lønns og arbeidsvilkår til vanlige arbeidsfolk.

2019 er de tillitsvalgtes år

Uttalelse om tillitsvalgtåret vedtatt av landsmøte 2019

Norge har ett av verdens beste arbeidsliv. Det har ikke kommet av seg selv, men blant annet som følge av høy organisasjonsgrad og gode vilkår for tillitsvalgtsarbeid ute på arbeidsplassene. For at Norge fortsatt skal ha et godt arbeidsliv for alle, er våre tillitsvalgte og deres vilkår en helt avgjørende forutsetning.

Dyktige tillitsvalgte og verneombud er vår største medlemsfordel og drivkraft for vekst og styrke.

2019 er tillitsvalgtsåret. Vi ønsker å oppnå tre ting med det;

  1. De tillitsvalgtes vilkår for å utføre vervet styrkes
  2. De skal få anerkjennelse for jobben som gjøres
  3. Betydningen av funksjonen skal synliggjøres.

Les hele uttalelsen.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.