Innstillinger på LOK klare

Publisert: 21.09.23
189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Landstariffkonferansen på LOK avholdes i Sandefjord fra 23. – 26. Oktober. Her vil det blant annet bli klart hvilke krav til endringer i tariffavtalen som skal fremmes i hovedoppgjøret 2024.

Fagforeningene / distriktene har sendt inn 240 forslag til konferansen hvorav 189 av forslagene er forslag til tariffoppgjøret 2024. Innstillingsutvalget bestående av Øivind Wallentinsen fra Rogaland, Karsten Amble Bøe fra Vestland, Kim Andre Arnesen, Trond Løvstakken og Steffen Olsen fra forbundskontoret, har nå jobbet i 3 dager med å lage innstillinger til de innkomne forslagene.

-Det har kommet inn mange gode forslag fra våre tillitsvalgte til endringer i tariffavtalen. Innstillingsutvalget har gjort en god jobb i arbeidet med forslagene. Nå gjenstår det å ferdigstille dagsorden og forslagshefte slik at det kan sendes ut til delegatene av konferansen” sier forbundssekretær Arnesen.

Relevante artikler

Regjeringen foreslår å doble de statlige tilskuddene til Fair Play Bygg i revidert nasjonalbudsjett.
Etter mekling er EL og IT Forbundet og NHO enige i forhandlingene på Telenoroverenskomsten.
– Forhandlingsviljen må økes betraktelig om dette ikke skal ende i konflikt.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.