Fornyet avtalen med Antirasistisk Senter

Publisert: 11.03.16
(Endret: 25.01.22)

– innholdet kan være utdatert

Kampen mot høyreekstremisme og rasisme er fortsatt viktig. Forbundet har derfor forlenget avtalen med Antirasistisk Senter som arbeider med disse temaene.
Av:
04.03.2016

Kampen mot høyreekstremisme ble satt høyt på dagsorden i forbundet etter 22. juli 2011. Temaet ble også tatt opp i forbundets fora, blant annet i landsstyret. Det ble da vedtatt å støtte Antirasistisk Senters arbeid med ressurser og en samarbeidsavtale.

I dag ble samarbeidsavtalen fornyet av forbundsleder Jan Olav Andersen og rådgiver Shoaib Sultan i Antirasistisk Senter.

Antirasistisk Senter arbeider med å:

  • Avdekke, dokumentere og motarbeide rasisme.
  • Bevisstgjøre og informere om rasistisk diskriminering.
  • Mobilisere personer med minoritetsbakgrunn.

– See more at: http://135291-www.web.tornado-node.net/aktuelt/fornyet-avtalen-med-antirasistisk-senter#sthash.tCSLIkl8.dpuf

Relevante artikler

– Har vært et behov lenge, sier EL og IT Forbundet, som ønsker satsningen velkommen.
– Utredningsarbeidet må starte så fort som mulig, utrykte EL og IT Forbundet når de i dag møtte statssekretæren i kommunal og distriktsdepartementet.
Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.