Enige om B-del ved Akershus universitetssykehus

Publisert: 18.12.20
(Endret: 23.05.22)

Den 17. desember ble det oppnådd enighet om opprettelse og innhold i en B-del avtale i forhandlinger mellom EL og IT Forbundet og Akershus universitetssykehus HF. Forhandlingsresultatet innebærer at fagarbeider med dokumentert tilleggskompetanse innen elektro og IKT som er relevant for stillingen og forsvarlig drift av elektriske anlegg innenfor sykehusområdet gis et tillegg på kr 10 000,- i 100% stilling. Virksomheten er medlem i arbeidsgiverorganisasjonen Spekter.

– Med denne avtalen er våre medlemmer på Akershus universitetssykehus sikret rett til egne virksomhetsvise lønnsforhandlinger våren 2021, sier forbundssekretær Hjørdis Henriksen.

EL og IT Forbundets forhandlingsutvalg besto av: Hjørdis Henriksen, Pål Frank Pettersen, Jan Ole Evensen og Svein Olav Brurud.

Delegasjonen fra virksomheten var: Janne Gamst Andersen, Tommy Roberg og Åsulv Solstad.

Forhandlingsresultatet skal ut på uravstemning.

Forsidefoto: Atluxity/wikipedia – under CC-lisens

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
Et historisk høyt kronetillegg ble resultatet etter årets lønnsforhandling i Energiavtale 1.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.