Aksjonsdag 21. juni

Publisert: 31.05.11

– innholdet kan være utdatert

Utgangspunktet for aksjonsdagen var en enstemmig DEFS-kongress som fordømte den økonomiske styringen som EU vil innføre. Den økonomiske styringen vil innebefatte mer kontroll over medlemslandenes budsjetter. Samtidig vil Euro Pluss pakten bidra til økt pensjonsalder og kontroll over lønningene.

– 21. juni vil en samlet fagbevegelse forsterke presset og organisere en aksjonsdag, sier DEFS generalsekretær Bernadette Ségol. DEFS krever at partenes uavhengighet i de nasjonale lønnsforhandlingene sikres.

Les mer på eufagligt.dk

For påmelding se eget skjema på epsu.org.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.