Akkordtariff: lønnsomt for begge parter

Publisert: 22.10.13

– innholdet kan være utdatert

På landstariffkonferansen for landsoverenskomsten for elektrofag (LOK) i Trondheim i 2011 fikk utvalget i oppdrag å informere om akkordtariff.

En moderne App

Det ble etablert en egen akkordgruppe, som har laget plakater, roll-ups, brosjyrer og en App for å fremme akkordtariffen. 

Gode erfaringer

For å fortelle delegatene på landstariffkonferansen om fordelene, presenterte Eystein Garberg sine erfaringer fra arbeid hos Bravida i Trondheim.

Passer alle aldre

Mange mener akkord ikke er for eldre folk og at det på akkord gjelder bare å løpe fort. Eystein Garberg mener dette bare er en av mange fordommer mot akkord, som ikke stemmer med virkeligheten, skriver Nettverk.

– Tvert imot er akkord velegnet for folk som liker system og orden, uten svettebånd, men det krever også god planlegging, sier Garberg.


Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.