Å nå gjennom……

Publisert: 17.10.11

– innholdet kan være utdatert

26 av forbundets kvinnelige medlemmer samlet for blant annet å lære om kommunikasjon. (Foto: Nettverk)

– Det blir 2 spennende dager med aktuelle og interessante problemstillinger. Vi gleder oss, sier Monica Derbakk, leder av Utviklingsavdelingen.

Konferansen går rett i gang med interessante områder som likestilling – problemer og løsninger – effektiv og empatisk kommunikasjon og konflikthåndtering.

Dette er temaer som konferansen skal bruke hele dagen på med innledning, diskusjoner og gruppearebeid. Deltakerne har på forhånd fått arbeidsoppgaver av innleder Kjell Ribert. De skal blant annet ha tenkt gjennom kommunikasjonssituasjoner som de syntes var utfordrende å håndtere.

Kompetent innleder

Faglig innleder er Kjell Ribert, som er utdannet Master in Mediation and Conflict Resolution, MMCR, ved universitetet i København. Han er cand.mag, adjunkt, med 1.avd. spesialpedagogikk fra lærerhøyskole, og dessuten cand.mag med sosialantropologi og sosiologi fra Universitet i Oslo.

Målet for dagen er:

  • Forståelse for kommunikasjonens betydning
  • Bedre ferdigheter i kommunikasjon og konfliktforebygging
  • Økt evne til å være prosessleder/tilrettelegger

Tirsdag er det likestilling på programmet. Deltakerne skal diskutere og avklare hvordan det skal arbeides med forbundets handlingsprogram, som ble vedtatt av landsmøtet i mars 2011. Ansvarlig for denne bolken er avdelingsleder Monica Derbakk.

Relevante artikler

Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.
Onsdag 22. mai startet forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og Fornybar Norge i Næringslivets Hus i Oslo.
22. og 23. mai avholdes forhandlinger på IKT-overenskomsten mellom EL og IT Forbundet og Abelia.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.