Mange solidaritetskampanjer

Publisert: 26.10.12

– innholdet kan være utdatert

Coca-Cola på Filippinene har erstattet kollektive lønnsforhandlinger med vilkårlige individuelle lønnstillegg som en del av et større angrep på faglige rettigheter. Fagforeningene som representerer Coke-arbeiderne har gått ut i gatene for å protestere. Den globale fagorganisasjonen for næringsmiddelarbeidere IUF har satt i gang en verdensomfattende kampanje for å støtte arbeiderne.

Du kan lese mer og støtte kampanjen her.

ING, en storbank basert i Nederland, har omstrukturert. I Korea har dette ført til en streik som har vart mer enn to måneder. Banken nekter å drøfte omstruktureringen med de ansatte, og den globale fagorganisasjonen UNI som representerer bankansatte over hele verden, har satt i gang en kampanje for å presse ING til forhandlingsbordet.

Du kan lese mer og støtte kampanjen her.

I Zimbabwe har et medlem av eksekutivkomiteen i den nye globale fagorganisasjonen IndustriALL, Angeline Chitambo, blitt sparket fra jobben etter at også 135 arbeidere i Zimbabwe Electrical Supply Company (ZESA) ble sparket i juli. Mer informasjon om dette siste angrepet på fagbevegelsen kan du få på nettstedet til IndustriALL.

Hvis du ikke allerede harDu støttet kampanjen, kan du gjøre det her 

 

Relevante artikler

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd. – Ville ikke møte oss på noen av våre krav.
Styrking av medlemmene økonomi er en prioritet. Vil endre hvordan lønna reguleres i mellomoppgjørene
Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.