Human Rights Human Wrongs

Publisert: 09.02.12

– innholdet kan være utdatert

Dette er den eneste filmfestivalen i Norden som hvert år vier hele sitt program til å belyse den aktuelle menneskerettighetssituasjonen i verden.

Ikke-vold og rettferdighet

Festivalen består av en rekke norske og internasjonale dokumentarfilmer, fordelt på fire tema: Ikke-voldelige revolusjoner, status illegal, næringsliv og menneskerettigheter, samt kampen for rettferdighet.

Flere visninger i år

Human Rights Human Wrongs arrangeres i samarbeid mellom Oslo Dokumentarkino, Menneskerettighetshuset i Oslo og Oslosenteret for fred og menneskerettigheter.

Nytt av året er også flere visningssteder. I år blir det visninger på Vika kino og Litteraturhuset, i tillegg til Parkteatret.

Se program, filmtrailere, debattema, nasjonale og internasjonale gjester m.m. på www.humanfilm.no.

Relevante artikler

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd. – Ville ikke møte oss på noen av våre krav.
Styrking av medlemmene økonomi er en prioritet. Vil endre hvordan lønna reguleres i mellomoppgjørene
Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.