Inn i Fellesutvalget for Palestina

Publisert: 06.12.11

– innholdet kan være utdatert

Fellesutvalget for Palestina (FuP) er en paraplyorganisasjon som består av 20 nasjonale organisasjoner.

Fellesutvalget for Palestina (FUP) ser det som en hoveroppgave å initiere og ha en rådgivende rolle i solidaritetsarbeid blant organisasjoner i Norge  som støtter det palestinske folk. Arbeidet skjer bl.a. gjennom å skape kontakt mellom mennesker og organisasjoner som har et engasjement for Palestina i Norge, spredning av kunnskap og informasjon om palestinernes situasjon, gjennom politisk påvirkningsarbeid mot organisasjoner og myndigheter,  politiske markeringer og arrangementer. FUP skal i tillegg være en pådriver og støttespiller for medlemsorganisasjonenes solidaritetsarbeid med Palestina.

Les mer om Fellesutvalget for Palestina her.

Relevante artikler

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd. – Ville ikke møte oss på noen av våre krav.
Styrking av medlemmene økonomi er en prioritet. Vil endre hvordan lønna reguleres i mellomoppgjørene
Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.