Verdensdagen for arbeidsmiljø

Publisert: 24.02.11

– innholdet kan være utdatert

Skaff deg et oppdatert bilde av arbeidsmiljøtilstanden i Norge, og utfordringene vi står overfor – slik bedriftene selv, myndighetene og partene i arbeidslivet ser det.

Konferansen gir gode eksempler fra virksomheter som, gjennom samarbeid, har lyktes med å ta tak i arbeidsmiljøutfordringene, og viser hvordan det kan gjøres. Gevinstene av et godt arbeidsmiljø for ansattes helse og trivsel, og for virksomhetenes økonomi løftes fram.

For hvem?
Alle med et engasjement for arbeidsmiljøet er velkommen. Om du er bedriftseier eller -leder, HMS-ansvarlig, er tillitsvalgt, verneombud eller jobber i kommunal, fylkeskommunal eller statlig forvaltning – eller har annen interesse for HMS og arbeidsmiljø – er dette din dag!

Bak konferansen står partene i arbeidslivet LO, NHO samt Statens arbeidsmiljøinstitutt og arbeidsmiljømyndighetene ved Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet.

Sett av torsdag 28. april allerede nå – delta på et en av årets viktigste arenaer for arbeidsmiljø.

Konferansen holdes på Oslo kongressenter Folkets hus.

Mer informasjon og påmelding på stami.no.

Relevante artikler

Etter fire dager endte forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro med brudd. – Ville ikke møte oss på noen av våre krav.
Styrking av medlemmene økonomi er en prioritet. Vil endre hvordan lønna reguleres i mellomoppgjørene
Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.