6 dager igjen…..

Publisert: 26.10.12

– innholdet kan være utdatert

Jan Olav Andersen skal møte statssekretær Gry Larsen i en duell om EØS kl 10.00 – 11.30.

Tittelen er “Velkommen til den nye EU-debatten” og noen av problemstillingen er:

  • Norsk EU-medlemskap er uaktuelt. Men hvorfor skal EU bestemme så mye i Norge når folket sier nei til EU?
  • Alternativer til EØS finnes. Hvilke er de – og hvilket er best?

 

Klimamøte

Den andre debatten går i et stormøte kl 16.30 om klima; Hvilke politiske endringer må til i Norge?

I tillegg til Andersen, deltar Helene Bank fra For Velferdsstaten, forfatter Jostein Gaarder og Lars Haltbrekken,  leder av Naturvernfobundet.

Debattens problemstillinger

Klimaendringene er vår generasjons største utfordring. For å bidra til å løse klimakrisa trengs det enkeltstater som går i front og finner løsninger. Debattpanelet skal utfordre norsk miljøpolitikk og den norske regjeringen, i tillegg til å diskutere hva som må og kan gjøres i Norge på et politisk nivå for å bidra i klimakampen. Vi ønsker også å se på hvilke muligheter som finnes for samarbeid mellom miljøbevegelse og fagbevegelse i kampen mot klimaendringene.

Lenke til konferanseprogrammet.

Om konferansen
Bildetekst her…

Globaliseringskonferansen er et møtested og et samarbeidsforum for aktivister, tillitsvalgte og andre engasjerte i de miljøene i Norge som arbeider for en verden der hensynet til mennesker, samfunn og miljø settes foran hensynet til fortjeneste.

I løpet av fire dager, 1. – 4.  november, holdes en rekke stormøter, seminarer, verksteder, debatter og foredrag med innledere fra både inn-og utland. I tillegg satser konferansen på fristende kulturinnslag som kulturbarnehage, konserter, film og bokbad.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.