548 lærlinger ble vervet i høstens konkurranse

Publisert: 07.12.18

– innholdet kan være utdatert

– Vi vervet 145 flere nye medlemmer enn i fjorårets konkurranse, så dette er et godt resultat. Vi takker alle som deltok, og ønsker de nye medlemmene velkommen, sier nestleder Vidar Hennum.

EL og IT Forbundet er et stolt felleskap som står opp for medlemmenes fag og rettigheter. Nå skal vi jobbe for at lærlingene får det de har krav på. Lærlinger er under opplæring, samtidig som de er arbeidstakere. Det betyr at de rettigheter etter både opplæringsloven og arbeidsmiljøloven. Hvis bedriften også har tariffavtale, har de også rettigheter utover det lovene gir deg, for eksempel til lønn og arbeidstidsordninger.

Høstens vinnere

Vi startet å telle nye lærlingemedlemmer 1. august, og konkurransen ble avsluttet 1. desember.

Forbundet fikk 635 nye lærlingemedlemmer i denne perioden. Av disse var 548 vervet av en deltaker i konkurransen. Resten meldte seg inn uten at verver ble registrert.

Alle som deltok i konkurransen fikk «et lodd i potten» per vervet lærlingemedlem. Den som hadde vervet flest, hadde med andre ord flest «lodd i potten». Vinnerne ble trukket på EL og IT Forbundets landsstyremøte den 6. desember. De to vinnerne får hvert sitt reisegavekort til en verdi av 5 000 kroner. Vinnerne er:

  • Morten Krokvik
  • Ørjan Pedersen

Det ble også trukket fire vinnere blant de nyinnmeldte lærlingene. Disse får hvert sitt sett med trådløse høretelefoner. Vinnerne er:

  • Lerke Eriksen
  • Tina Møller
  • Mateusz Braszkiewicz
  • Aksel Trøan

Mer om konkurransen 

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.