1888 legger ned i Steinkjer

Publisert: 13.02.13

– innholdet kan være utdatert

1888 Værsågod! etablerte en avdeling i Steinkjer høsten 2011, nesten tre år etter at selskapet ble etablert i Namsos, skriver Trønder-Avisa.

Stor optimisme

Selskapet fikk etableringsstøtte fra det kommunale næringsfondet, og det ble rekruttert medarbeidere fra NAV og bemanningstjenesten Manpower.

I 2011 gjorde selskapet et kraftig hopp på inntektssiden og omsatte for 67,5 millioner kroner. Det var 25 millioner mer enn året før, og 1888 oppnådde et ordinært resultat før skatt på over fem millioner kroner.

Bråstoppp med smarttelefoner

Siden har pila pekt nedover og mandag var det slutt. Én av årsakene er internett, smarttelefoner, apper og dermed endring av folks vaner.

Med fatning

De ansatte tok imot beskjeden med fatning, sier hovedtillitsvalgt Kim Gunnar Skumsvoll til Trønder-Avisa.

Selskapet samler heretter alle krefter rundt staben i Namsos.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.