16 nye medlemmer på Eliaden

Publisert: 01.06.10

– innholdet kan være utdatert

Forbundets stand var svært godt besøkt fra første dag, langt flere enn for to år siden. Alle på standen var fullt opptatt med å svare på spørsmål fra både medlemmer og potensielle medlemmer. Til tider var det nesten “kaotiske” tilstander på grunn av mengden besøkende.

Det var svært gledelig med det store antall ungdom som besøkte oss. Allerede første dag fikk vi 16 nye medlemmer, som betyr at vi ligger langt foran “skjema” sammenlignet med Eliaden i 2008, der vi fikk 43 nye medlemmer.

Alle som melder seg inn i forbundet på standen i perioden frem til torsdag 3. mai, deltar i trekningen av et digitalkamera. Det samme gjør alle som svarer riktig på spørsmålene i en spørrekonkurranse som arrangeres på standen. Ca 90 besøkende deltok i konkurransen første dag.

Mandag og tirsdag er Sparebank1 til stede på standen og svarer på spørsmål om forbundets forsikringer og andre type forsikringer, samt spørsmål som omhandler LOfavør.

NM for unge og lærlinger

Under Eliaden skal norgesmestere for unge arbeidere og lærlinger kåres innen elektrikerfaget og telekomfaget. Gjennom fylkesvise konkurranser er seks elektrikere og fire fra telekom i gang med finalen. Blant finalistene er Bernt Erlend Fridell fra YIT i Øvre Årdal, Simon Bjørkevoll fra Vik Elektro, Magnus Gjelsvik og Espen Smevik fra Vintervoll AS som alle er medlemmer i EL & IT Forbundet.

Se Eliadens hjemmeside for mer informasjon.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.