Hjem Landsmøte 2023 Praktisk informasjon​

Praktisk informasjon

Alt du trenger å vite i forbindelse med landsmøtet

Søknad for barnepass-dekning

Delegater kan søke dekning av barnepass ved å fylle ut det elektroniske skjemaet, og sende det til hovedkasserer Odd-Helge Reppe på odd-helge.reppe@elogit.no.

Det elektroniske skjemaet, som du både kan fylle ut og sende inn på samme sted, finner du her: Skjema for barnenpass-dekning


Hotell

Delegater/gjester innkvarteres på Thon Hotel Opera.

Mat/bevertning

Under landsmøtet vil delegatene få følgende måltider;

  1. mars – lettere bevertning ved ankomst
  2. mars – lunsj og middag (kveldsmøte)
  3. mars – lunsj
  4. mars – lunsj og festmiddag
  5. mars – lunsj

Den 15. mars er det gjestemiddag (forbundsstyret + inviterte gjester). Distriktene sørger selv for middag for sine delegater denne kvelden.

Elektronisk møte

Under landsmøtet benyttes et elektronisk møtesystem, MyMeet, hvor du blant annet kan ta ordet, fremme forslag, og stemme

Hva må jeg ha med?

Vi ber deg ta med din bærbare PC/Mac. Nettbrett kan også benyttes. Men vi anbefaler en enhet som har tastatur, siden det vil være mest funksjonelt for møtegjennomføringen. Spesielt om du skal fremme forslag.

Trenger jeg spesiell programvare?

Møtesystemet fungerer på alle typer bærbar datamaskin (Windows, Mac, Linux, Chrome). Men det er viktig at du har installert siste utgave av nettleseren Google Chrome. Denne kan du laste ned her:

Chrome (anbefalt): https://www.google.com/chrome/

Brukerveiledninger

Veiledninger MyMeet:

Film

Dokument

Reiseregning

Alle delegater er blitt registrert med tilgang til forbundets reiseregningssystem, Visma Expense. Nye brukere vil få tilsendt en link hvor de aktiverer tilgangen.

Viktig! Dokumentasjon på tapt arbeidsfortjeneste, signert av arbeidsgiver, må legges ved reiseregningen.

Retningslinjer mot seksuell trakassering

Forbundets formål med de vedtatte retningslinjene er å hindre seksuell trakassering i egne rekker, og å ha gode rutiner når det oppdages. Lykkes vi med dette, blir vi en sterkere og bedre organisasjon.

Retningslinjer mot seksuell trakassering