LOfavør innboforsikring

LOfavør innboforsikring er Norges beste innbo- og løsøreforsikring og du har den som en del av medlemskapet ditt*. Forsikringen har ingen øvre erstatningssum.
Hos LOfavør finner du all informasjon om forsikringen, hvem den gjelder, hvor den gjelder, forbedringer av forsikringen, ofte stilte spørsmål og svar, samt vilkår.

Dette bør du vite:

  • Har du hus, må du ha egen forsikring på huset. Vi anbefaler LOfavør husforsikring hos vår samarbeidspartner Sparebank 1, da får du ett oppgjør, én kontaktperson og én egenandel dersom hjemmet ditt får en skade
  • LOfavør innboforsikring dekker ikke fritidsbolig
  • Du kan også ha behov for spesialforsikring på bunad, fotoutstyr m.m. ved bruk utenfor hjemmet
  • Hvis du har gjenstander, samlinger, smykker og gull verdt over 300 000 kroner, bør disse tilleggsforsikres

LOfavør innboforsikring er Norges beste. Husk å sjekke om du har flere innboforsikringer, så du ikke betaler dobbelt opp.
Polisenr: 1089235

*Gjelder ikke deg som har reservert deg, eller elevmedlemmer. 

Hva koster forsikringen?

Forsikringen koster 73 kroner per måned i 2021. Forsikringen er obligatorisk og kan ikke sies opp så lenge man er medlem. Ved fylte 75 år blir forsikringen gratis og varer livet ut.

Melde skade

Når en skade har oppstått er det viktig at du melder fra til Sparebank 1 med en gang. Dette sikrer at du får den hjelpen du trenger så fort som mulig. Ring medlemstelefon 416 06 600 valg deretter for forsikring og 1 for melding av skade. Sparebank 1 er tilgjengelig døgnet rundt for deg på denne linjen. 

Melde skade fra utlandet

Skal du melde skade fra utlandet, er nummeret til skadetelefonen: +47 915 02 300. E-post: skadeservice@sparebank1.no