Artikkelside smal

Dette er en ingress som er lagt inn i feltet som heter ingress. Denne legges inn ved å trykke på knappen, Legg til rad, og velge ingress. Ingress skal alltid plasseres på toppen. Rader kan man flytte ved å holde og dra i nummereringen til venstre i radene. Dette er enklest når de er lukket – som man gjør ved bruk av pilen på høyre side.

Formålet med denne siden

Formålet med denne siden er å vise hva de enkelt malfunksjonene er til. Når man har valgt mal «Artikkelside smal» får man en meny med seksjoner. Det er disse seksjonene vi forklare på denne siden

Kun brødtekst (overskrift 3)

Inne på malen “Artikkelside” så har man mulighet til å legge til “Ingress og brødtekst. Vi ønsker at det som regel skal benyttes “Artikkelside smal” når man har brødtekst, da Hovedside stort sett sal benyttes som inngang til undersider.

Du kan bruke en av dem eller begge.

Overskrift 4

Benytt gjerne overskrift 3 eller 4 for underheadinger. Dette velger du i nedtrekk under der det står legg til media i tekst redigeringsverktøyet.

Video

Under lar vi lagt inn raden video. denne kan benyttes om videoen ligger på Youtube eller Vimeo. Skal du laste opp film selv rett i media, så må dette gjøre i seksjonen som heter brødtekst, samt at videoen ikke bør veie så mye. Tommelfingerregel er ca 20 mb per minutt. Og veldig store filmer får du ikke lastet opp – og bør distribueres via Youtube/Vimeo

Legg gjerne også til eget forsidebilde på videoen. Det er ikke gjort i dette eksempelet

Her har vi valgt raden som heter “Åpne lukke rad”. Du kan legge til så mange rader du måtte ønske. Denne funksjonen passer best å bruke i sidemalen som heter “Artikkelside smal” da det er sider som gjerne presenterer mengdeinnhold

Kan også inneholde link

Her har vi valgt raden som heter “Åpne lukke rad”. Du kan legge til så mange rader du måtte ønske. Denne funksjonen passer best å bruke i sidemalen som heter “Artikkelside smal” da det er sider som gjerne presenterer mengdeinnhold.

Kan også inneholde bilde:

Her har vi valgt raden som heter “Åpne lukke rad”. Du kan legge til så mange rader du måtte ønske. Denne funksjonen passer best å bruke i sidemalen som heter “Artikkelside smal” da det er sider som gjerne presenterer mengdeinnhold

Dette er en rad som heter “Dette mener forbundet boks”. Veldig ofte skrives det om temaer som Forbundet har direkte meninger om, eller jobber mye med. Da er det fint å kunne fortelle om dette – og også gjerne linke direkte til sider som forteller om dette. Link er valgfritt

Lenker til andre sider

Under har vi lagt inn raden “Lenker til andre sider”. Denne skal først og fremst benyttes på malen “Hovedside full bredde” – men vi har også tilgjenegliggjort den på “artikkelside smal”

For denne forklaringen har vi benyttet “Kun brødtekst” raden.

Annonse

Her har vi valgt raden “Annonse”. Den brukes gjerne når man har noe annet viktig som gjerne er relatert man ønsker å fortelle om. F.eks en medlemsfordel. Man bestemmer link, tekst på link og bilde også selv.

Kontaktpersoner og relaterte artikler

Under har vi lagt til at siden skal ha kontaktperson og relaterte artikler. Forutsetningen for å få relaterte artikler er at selve artikkelen er kategorisert. Det gjør man på høyre side under «Kategori»

Kontakt

Trond Løvstakken
Forbundssekretær
Telefon: +47 415 57 877

Relevante artikler

Arbeidsgiver skal jobbe systematisk med helse, miljø og sikkerhet. Samtidig plikter arbeidstakere å følge de sikkerhetsreglene som gjelder.
Dette er sammendraget til undersiden som er skrevet så kort som mulig. Denne siden er tom og kun ment som eksempel for denne utlistingen
Dette er sammendraget til undersiden som er skrevet så kort som mulig. Denne siden er tom

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.