Malverk for artikler

Eviny lovet de ansatte en ryddig nedbemanning, men så langt har de bare levert tomme ord, og brutte løfter. – Uakseptabelt og sjokkerende, tordner EL og IT Forbundet. 
Streiken ble avsluttet torsdag kveld, etter at LO og NHO kom til enighet. – Dette har vi fått til takket være våre medlemmer og tillitsvalgtes innsats, sier EL og IT Forbundets leder.
EL og IT Forbundet er kritisk til at Telenor kutter 200 ansatte i faste stillinger, men samtidig fortsetter med en høy grad av innleie.
Etter flere utsettelser var bruddet i SAS-meklingen et faktum. – Uforståelig dobbeltspill fra SAS-ledelsen, mener EL og IT Forbundet
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.
Se EL og IT Forbundets leder Jan Olav Andersen sin 1. mai appell, der han minner oss om hvorfor denne dagens solidaritet er så viktig.
LO Stat brøt fredag forhandlingene med staten i hovedtariffoppgjøret. – Statens vendte i realiteten tommelen ned for våre hovedkrav. Da var det ikke noe poeng i å fortsette, sier leder i LO Stat.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.