Malverk for artikler

Etter en debatt på nesten tre timer, med over 80 innlegg og en opptelling av 272 stemmer ble resultatet klart; Geir Ove Kulseth er ny forbundsleder.
EL og IT Forbundet er kritisk til at Telenor kutter 200 ansatte i faste stillinger, men samtidig fortsetter med en høy grad av innleie.
Etter flere utsettelser var bruddet i SAS-meklingen et faktum. – Uforståelig dobbeltspill fra SAS-ledelsen, mener EL og IT Forbundet
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.
Se EL og IT Forbundets leder Jan Olav Andersen sin 1. mai appell, der han minner oss om hvorfor denne dagens solidaritet er så viktig.
LO Stat brøt fredag forhandlingene med staten i hovedtariffoppgjøret. – Statens vendte i realiteten tommelen ned for våre hovedkrav. Da var det ikke noe poeng i å fortsette, sier leder i LO Stat.
Torsdag ettermiddag ble det brudd i forhandlingene mellom EL og IT Forbundet og landsforeningen Nelfo om lønns- og arbeidsvilkårene til omlag 14.000 elektrikere.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.