Hurtigruten ny samarbeidspartner for våre medlemmer

Av: Informasjonsavdelingen
07.11.2017

LOfavør har klart å få Hurtigruta med på laget som ny medlemsfordel for våre medlemmer. Den nye fordelen markeres med ekstra tilbud i forbindelse med lanseringen. Bestiller du før 20. november kan du spare 25 prosent.

Lanseringstilbudene

Voyagereiser

Du kan spare inntil 20 prosent på voyagereiser med avreise i 2017.

Norskekysten

Du kan spare inntil 25 prosent på reiser langs norskekysten med avreise i 2018. Hurtigruten spanderer i tillegg flybilletten fra/til Oslo eller gir deg rabatt på 2 000 kroner på reiser over fem døgn med avreise i 2018.

Explorerreiser

Du kan spare inntil 25 prosent på Explorerreiser med avreise i 2018. Hurtigruten spanderer i tillegg flyreisen eller gir deg 5 000 kroner i rabatt på denne på et utvalg Explorer-reiser med avreise i 2018.

Hurtigruten spanderer i tillegg flybillett eller trekker fra 2 000 kroner på reisen.

Faste medlemsfordeler

Den faste medlemsfordelen er 10 prosent for reiser langs norskekysten. Du får også fem prosent på Hurtigrutens Explorer-reiser, turer med mindre spesialtilpassede båter for å gjøre strandhugg langs kysten.

Om det er mer enn 60 dager til avreise, har du 20 dager på deg til å bekrefte bestillingen. NB: Gjelder på voyagereiser langs Norskekysten.

Rabattene kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke flyturer, utflukter, hotellovernattinger, transport mm.

Reise bestilles hos Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09 eller på e-post lofavor@hurtigruten.com. Selskapet hjelper deg med å sette opp en reise som passer deg og dine medreisende.

Les mer om reiser og program.

Del: