- Gratulerer til vinneren av vårens vervekonkurranse!

Av: Informasjonsavdelingen
13.06.2017

Vibeke Kjølsøy fra Ålesund ble trukket ut som den heldige vinner under landsstyret på Sørmarka kurs- og konferansesenter. Hun får dermed tilsendt et reisegavekort pålydende 10 000 kroner.

Konkurransen ga forbundet 245 nye medlemmer.

- Det er viktig når vi vet at forbundet øker sin styrke jo flere medlemmer vi er. Verving er noe av det viktigste vi gjør for å ivareta medlemmer og å sørge for at flere arbeidstakere styrker sine rettigheter og vilkår i arbeidslivet, sier nestleder Vidar Hennum.

Gode grunner til å bli med:

  • Trygge og gode lønns- og arbeidsvilkår sikres gjennom fagforeningens tilstedeværelse. Mange i Norge er med i et fagforbund, og det har gitt oss høy lønn, et trygt arbeidsliv og innflytelse over egen arbeidsplass.
  • En rekke gode medlemsfordeler, som blant annet en innboforsikring som er kåret til markedets beste. Alle medlemmer har dessuten tilgang til LOfavørs fordelsprogram, noe som gir rabatterte ferier, billig bilforsikring og mye mer.
  • Får du problemer i arbeidsforholdet, kan det bli aktuelt å gå til domstolen. Gjennom ditt medlemskap kan du få gratis tilgang til landets beste jurister på arbeidsrettslige spørsmål. Forhåpentligvis slipper du å bruke denne fordelen, men: Better safe, than sorry!
  • EL og IT Forbundet er med i LOs utdanningsfond. Det betyr at mange av våre medlemmer kan søke om inntil 13 500 kr for et helårsstudie (årlig regulering). Vi har også tariffavtaler som gir muligheter til etter- og videreutdanning.

Del: