Forbundet gir 20.000 til TV-aksjonen

Av: Informasjonsavdelingen
17.10.2017

22. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. I år er det UNICEF som får pengene. EL og IT Forbundet har bevilget 20.000 kroner til aksjonen.

– Jeg oppfordrer alle medlemmer, fagforeninger og klubber i forbundet til å støtte aksjonen. Ekstra flott er det om mange av våre medlemmer er bøssebærere, sier forbundsleder Jan Olav Andersen i EL og IT Forbundet.

Inntektene går i år til UNICEFs arbeid med å gi utdanning til barn i krig og konflikt, i Colombia, Mali, Sør-Sudan, Syria og Pakistan.

TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkning. Den har vært arrangert hvert år siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker.

7 000 frivillige over hele landet organiserer innsamlingen gjennom 500 kommune- og bydelskomiteer, og gjør at 100 000 bøssebærere kan banke på 2,3 millioner dører. På selve TV-aksjonsdagen sender NRK direkte hele søndag kveld.

Les mer og meld deg som bøssebærer på www.blimed.no eller ring 02025.

Hvordan gi penger

Privatpersoner bidrar først og fremst til TV-aksjonen på aksjonsdagen søndag 22.oktober ved å gi på bøssa. Om du ønsker å gi ditt bidrag før det, så kan det gjøres her.

Det blir også mulig å Vippse i den perioden bøssebærerne er ute og banker på dører. Mer informasjon om givermuligheter kommer innsamlingsdagen 22. oktober.

Del: