EL og IT Forbundet er med på Broen til framtiden

Av: Informasjonsavdelingen
13.02.2018

EL og IT Forbundet er tilsluttet Broen til framtiden. Dette ble vedtatt av forbundsstyret før jul.

Alliansen består fagbevegelse, miljøbevegelse, kirken og forskere som ønsker å bygge en klimaløsning nedenfra. Alliansen arrangerer en årlig konferanse og står samlet om et krav: En politisk styrt omstilling som skaper 100 000 klimajobber – og gir rom for å bremse oljeutvinningen.

- Vårt mål er full sysselsetting og at velferdsstaten varer lengre enn oljealderen. Derfor er det naturlig for oss å delta i denne alliansen, sier Jan Olav Andersen, leder av EL og IT Forbundet.

Foruten EL og IT Forbundet er Fagforbundet, Norsk Tjenestemannslag (NTL), LO i Oslo, Naturvernforbundet, Framtiden i våre hender, Greenpeace, Den Norske Kirke, Concerned Scientists Norway, Natur og Ungdom, Besteforeldrenes klimaaksjon, Naturviterne og For Velferdsstaten med på Broen til framtiden.

Konferansen

Årets konferanse arrangeres 9. mars i Folkets hus, Oslo. På programmet står både forfattere, politikere, forskere og representanter fra organisasjoner. Jan Olav Andersen og Dagfinn Svanøe  (ungdomsleder i EL og IT Forbundet) står også på programmet.  

Les mer om Broen til framtiden.

Ny TV-serie: Broen til framtiden

Tematikken til Broen til framtiden har nå blitt til fire episoder på NRK2. Disse sendes på lørdager i februar. De kan ses her etterhvert som de kommer på lufta.

Del: