Digitalt streikebryteri?

02.03.2010

- Vi vil på ingen måte godta denne typen digitalt streikebryteri. Forbundet har kontaktet sitt søsterforbund i England for å unngå en slik situasjon, sier forhandlingsleder i EL & IT Forbundet Jan Olav Andersen.

Det er varslet streik i Logica Oil & Gas i Stavanger fra 6.mars, etter at det ble brudd i meklingen. EL & IT Forbundet frykter at bedriften vil omdirigere telefon og datatrafikken, som i dag går til Logica Oil & Gas i Stavanger, til sin avdeling i Wales hvis det blir streik i Stavanger.

Logica Oil & Gas driver Staoils helpdesk som svarer på, eller sørger for at spørsmål blir besvart fra alle land. Helpdesken er delt i to, en i Stavanger og en i Wales. Hvis det blir streik i Norge er det mulig at telefonene i Norge kan omdirigeres. Helpdesken i Wales vil naturlig nok ha problemer med å besvare henvendelser på norsk.

Daglig leder i Logica Oil & Gas, Jørgen Espeland, sier til LO-Aktuelt at de jobber for å få til en god løsning for alle parter og har ikke lyst til å kommentere saken utover dette.

Del: