Glød – digitalt kurs for tillitsvalgte

Av: Informasjonsavdelingen
29.08.2017

31. august tar EL og IT Forbundet i bruk Glød- et nytt og digitalt kurs for opplæring av nye tillitsvalgte.

Gode tillitsvalgte er viktig for å bidra til et trygt arbeidsliv, og er en av våre viktigste medlemsfordeler. Det nye kurset skal styrke vårt arbeid for å ivareta våre medlemmers interesser ute på arbeidsplassene.

Glød er utviklet som et supplement til forbundets øvrige tillitsvalgtskolering, og gir raskt den mest grunnleggende kunnskapen. Det kan gjennomføres hvor man vil, og når man vil. Kursets innhold omfatter blant annet litt om tillitsvalgtsrollen, forhandlinger, lov- og avtaleverk og EL og IT Forbundet som organisasjon.

Alle tillitsvalgte vil få e-post eller SMS med lenke til innlogging til kurset.

Se filmtrailer fra kurset.

Tillitsvalgt, men ingen invitasjon til Glød?

Alle tillitsvalgte i EL og IT Forbundet skal få invitasjonen. Om du ikke har fått den, er dette de mest sannsynlige forklaringene:

  1. Det kan ligge feil kontaktinformasjon i vårt medlemsregister, for eksempel feil e-post eller telefonnummer. Dette kan du raskt rette ved å logge deg inn på "Min side" eller ved å sende en e-post til EL og IT Forbundets medlemsservice. Det kan ta noe tid fra du endrer opplysningene på Min Side, til du får tilgang til Glød. Send e-post til medlemsservice dersom ikke har mottatt invitasjon, så ordner vi det manuelt.

  2. Ditt verv som tillitsvalgt er ikke registrert i vårt system. Kontakt EL og IT Forbundets distriktskontor, og invitasjonen blir automatisk sendt til deg i løpet av et døgn etter at registeringen er gjort. På Min Side kan du se hvilke verv som er registrert på deg.

Har du andre tekniske problemer? Ta kontakt med en av oss.

Robert Kippe, kommunikasjonssjef: 95 12 90 78

Torbjørn Sundal, forbundssekretær: 90 98 26 89

Dersom du ikke får svar, send en tekstmelding. Vi ringer deg opp så raskt vi kan.

Del: